NYHETER

++ 07 mai ++

Lørdag 12. mai

Førstkommende lørdag speller vi opp til dans på Quality Hotell & Badeland på Grålum ved Sarpsborg. Klikk på "Les mer" for booking og info om billetter. Ses i Særp på lørdag! :)

Les mer

++ 18 apr ++

Stor dansegalla på The Qube, Gardermoen

Lørdag 5. mai er det igjen klart for stor dansegalla på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, The Qube. Sammen med oss på scena, sjølveste SPUTNIK. Dørene åpner kl. 16.30 Nonstop musikk kl. 17.00- 20.15 Lik på "les mer" for arr.info:

Les mer

++ 15 mar ++

Bli med oss på Storefjell Resort Hotel

Fredag 13. april er igjen klart for "Danseweekend" på Storefjell Resort Hotel på Golsfjellet. Velkommen på fest og dans 1001 moh.! :) Se tv- reklame og info ved å klikke på "les mer":

Les mer

++ 23 feb ++

Ny mann i bandet

Som ny mann i bandet har vi vært så heldige å få med oss Svein Morten Haugerud fra Snertingdal på keyboards, trekkspell og saksofon. Svein Morten er en rutinert og trivelig kar med bred sjangererfaring fra Fryd & Gammen, Fernando og Dænsebændet. Han har også spelt saksofon på våre nyeste cd- utgivelser. Første mulighet til å stifte bekjentskap med han blir på Ilseng samfunnshus fredag 2. mars og Quality Grand Hotel på Kongsberg 3. mars. Vi ønsker Svein Morten hjertelig velkommen i Contrazt- gjengen! :)

Les mer

++ 19 feb ++

Conny slutter i bandet

Conny har valgt å trekke seg tilbake fra bandet og turnélivet. Les hans egne ord og vår takk ved å klikke på "Les mer".

Les mer

++ 18 feb ++

Ny tur til kongens by

Vi gjentar suksessen fra 2016 og 2017 og mønsterer på DFDS´Crown of Scandinavia sammen med Ingemars Ork. Klikk på "les mer" for info og booking. PS: De to forrige turene har vært utsolgt.

Les mer

++ 28 jan ++

Terjes dansegalla Gran Canaria 2018

På vår Facebook- side har vi allerede lagt ut og vil legge ut flere bilder og videoer fra denne fantastiske turen til solfylte Puerto Rico i uke 4. Vi storkoste oss på turen hvor vi foruten å spelle vår egen musikk var backingband for Hasse Carlsson og Dennis Janebrink fra Flamingokvintetten, Lasse Sigfridsson og Stein Ingebrigtsen. Hjertelig takk til arrangør Terje Utaker og Dansegalla Ltd. for et flott gjennomført arrangement. Takk også til alle musikantkollegaer og publikum for to kvelder som skriver seg inn i historieboka. :) Takk Christian Andersson og www.dansbandssidan.com for foto og video!

++ 03 jan ++

Vi ønsker dere alle et riktig godt nyttår! :)

2018 er så smått i gang og vi har noen dager spellefri før vi går igang med et nytt "Contraztår". Vi har mye spennende å se fram til dette året og begynner med det som etterhvert har blitt en tradisjon, Dansegalla Gran Canaria. Etter det følger mange spellejobber over hele landet. Steder vi har besøkt før, i tilegg til flere nye steder. Gleder oss til å møte dere der ute et sted i 2018.

Les mer