NYHETER

++ 24 jun ++

Dansegalla Gran Canaria 2018

22. og 24. janauar 2018 er det klart for den 7. utgaven av denne to- dagersfesten på Tango Dansebar midt i Puerto Rico sentrum. Klikk på "Les mer" for festivalplakaten:

Les mer

++ 21 jun ++

NRK Sommeråpent

Onsdag 20. juli medvirker vi i direktesendinga av NRK 1´s sommerstorsatsing "Sommertoget" fra Kongsvinger sentrum. Møt opp og bli med på festen.

++ 20 jun ++

Sommerslagere

Plateselskapet vårt Grammofon har satt samen et exklusivt sommersamlealbum med bare nyinnspillinger. Klikk på "Les mer" for direkte lenker.

Les mer

++ 16 jun ++

Utsolgt

Førsteopplaget av det nye albumet Luksusliv... ble utsolgt etter to dager. Ny forsyning på veg inn til lager og deretter ut til butikkene.

++ 29 mai ++

Luksusliv...

Det nye albumet lanseres fredag 9. juni. Tilgjengelig som fysisk CD og alle digitale plattformer.

Les mer

++ 05 mai ++

Lanseringsdato for det nye albumet

Fredag 9. juni lanseres vårt nye album "Luksusliv...". Det blir tilgjengelig i fysisk format på CD/iTunes/Spotify/Tidal. Vi fyller på med info fram mot lanseringsdatoen. Følg med! :)

++ 23 apr ++

Bli med på Ilsengfest fredag 28. april

Førstkommende fredag speller vi på den tradisjonelle "Venners- Vennerfesten" på Ilseng Samfunnshus. Siden dette er et "lukket arrangement" må arrangøren ha navn og antall før festen. Send oss derfor en e-post med navn og antall til hotroen@online.no så videresender vi til arrangøren. Billettpris: 250,- kr. Dørene åpner kl. 20:00 Musikk 21:00- 01:00 Velkommen skal dere være! :)